Alles uit eigen keuken

Warm en koud buffet

Meer over Holtmaat

Over Holtmaat

Laat u verrassen door de heerlijkste hapjes en gerechten. Met zorg geserveerd in uw eigen omgeving. Van familiediner tot bruiloft, van zakelijke presentatie tot reünie. Holtmaat Catering maakt van elke gelegenheid een culinair feest. Want we weten al bijna 95 jaar wat lekker is. Holtmaat catering. In Goor, en toch erg lekker!

De viswinkel van Holtmaat is een begrip in Goor en ver daarbuiten. Maar we doen nog veel meer! Holtmaat is ook uw complete cateraar voor elke gelegenheid. We serveren de lekkerste gerechten met vis, maar ook vlees en vegetarisch en alles natuurlijk super vers èn uit eigen keuken!


Het begon allemaal in 1924, toen Willem & Griet Holtmaat de snoepwinkel aan de Grotestraat 100 in Goor overnamen. Al snel werd het snoepassortiment uitgebreid met… vis. Deze vreemde combinatie ging over de toonbank tot in 1950 zoon Jan en zijn vrouw Jo er twee aparte winkels van maakten. Niet veel later werd de naastgelegen smederij omgetoverd tot cafetaria Victoria – met dank aan de drie dancings in Goor werd dit jarenlang een groot succes.


In de 70-er jaren kwam de volgende generatie Holtmaat in de zaak. Ben en Yvonne kochten het cafetaria en begonnen hier in 1977 met Bistro de Olde Smidse. In 1973 lieten Wim en Nel de beide winkels verbouwen tot één grote viswinkel. Toch was die nog niet groot genoeg. Holtmaat had inmiddels naam gemaakt met huisgemaakte salades en catering. Vanuit een nieuwe locatie aan de Schoolstraat 46 groeide het cateringbedrijf uit tot ‘hofleverancier’ van de horeca in Goor en omgeving. Wouter en Leoniek Holtmaat vormen sinds 2003 alweer de vierde generatie die aan de leiding staat van het familiebedrijf. Op naar het 90-jarig bestaan in 2014!


Wat dacht u van een buffet met de heerlijkste salades, warme of koude vlees-, vis- of vegetarische gerechten? Catering is al mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Ontdek de mogelijkheden van onze catering en de ruime keuze in buffetten. En dat allemaal uit eigen keuken!


U kunt bij ons ook hapjes bestellen. Wij hebben hapjes, zoals o.a. een gevuld eitje, roggebrood met haring, bladerdeeghapje gevuld met pittige gehakt, mon chou met ham, kaas, worst, gehakt met satésaus. Ook maken wij luxe hapjes. Dit zijn o.a. stokbroodjes met gerookte zalm, paling of brie, meloen met Parma ham, amuse met o.a. kipfilet, paté en IJslandse of Hollandse garnalen.


Lijfgedicht van Wim Holtmaat

U koopt toch vroeg of laat bij Holtmaat

In de Grotestraat Vis met en zonder graat

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

Staat steeds weer voor u paraat

Met kwaliteit en goede raad

Je weet wel hoe dat gaat

Bij Holtmaat in de Grotestraat